IMMA META-Health Practitioner & EFT/TFT Terapeut John Rosenkilde

LifeGuides Klinikkerne, Ærtebjerggaard, Agerlandsvej 4, Gravlev, 8400 Ebeltoft. Tlf.: +45 5127 0999 Mail: john@metaterapeuten.dk

John Rosenkilde

IMMA META-Health Practitioner & EFT/TFT Terapeut

 

Behandlingsformer

Metaterapi hos mig er en både specifik og absolut helhedstilgang til alle aspekter med fokus på Energi-psykologi, der indeholder værktøjer som:

 

Samtaleterapi

Livsvejledning/coaching

Perceptions tilpasning/balancering

Avanceret METAhealth/sundheds analyse

EFT/TFT Tankefelt terapi / Tapping

HeartMath terapi

Matrix Reimprint

Inner Repatterning

Familie og Parterapi

... og andre relevante værktøjer

 

Jeg har udviklet et 5 sessions grundforløb der kommer hele vejen rundt, løser de største konfliktshock, giver dig ny indsigt og gør dig i stand til at forholde dig til alle typer udfordringer og behandle dig selv med Tapping.

EFT: Emotionel Friheds Teknik

TFT: Tankefelt terapi

 

EFT/TFT kan gøre en stor forskel

EFT/TFT er en revolutionerende metode som vender op og ned på tidligere dogmer om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske problemer.

Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes. I en argentingsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med EFT/TFT.

 

Metoden er endvidere nu godkendt som en evidensbaserede behandlingsform i USA.

EFT/TFT bruger kombinationer fra meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi, ved at man stimulerer punkter på kroppens energibaner med let fingerbankning, efter bestemte mønstre. Dette gøres imens man fokuserer på det ubehag eller den smerte man har. Metoden er udviklet, gennem 25 års forskning, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan.

Det at metoden er enkel og hurtig samt de gode resultater, gør den vanskelig at forstå og mange får følelsen af at ”dette er for godt til at være sandt”.

 

Komplekse tilstande

Komplekse forbier, angsttilstande og depression har som regel brug for gentagne behandlinger over en periode, for at sikre et godt og varigt resultat. Opfølgning er væsentlig, for at opnå en fuldstændig og ikke bare delvis helbredelse. Der findes tilstande hvor man generelt set ikke kan gå ud fra at fem sessioner vil være nok.

 

Hvordan foregår det?

Jeg stimulerer punkter på kroppens energibaner med en let fingerbankning, samtidig med at klienten og jeg ved samtale afdækker årsagen til det ubehag eller den smerte man har.

EFT/TFT tankefeltterapi og metamedicin

EFT/TFT tankefeltterapi og metamedicin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tankefeltterapien er en kombination af meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi.

Metoden er udviklet, gennem 25 års forskning, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan og er godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA.

 

Hvordan virker det?

Forsøg fra Princeton University (Illustreret Videnskab nr. 4-98) har vist at menneskets tanker ligger som information i bølgeform. Når vi tænker laver vi bølger, som bevæger sig ud fra vores hoved. Dette er ikke mærkeligere, end når vi hører noget i radioen. Det er bølger som bliver opfanget af vores ører, derefter analyseret og oversat til det vi forstår som lyde.

Det samme sker når vi ser på noget. Det er bare lysbølger som rammer vores øjne, for derefter at blive analyseret af de bagerste dele af vores hjerne. Da opfatter vi det som former, farver etc. Farver adskiller sig kun fra hinanden ved at de bølger de afgiver kommer i forskellig frekvens. Alle bølgefrekvenser kan få frekvensforstyrrelser. Sker dette når vi lytter til radioen, hører vi det som skratten. Når der opstår frekvensforstyrrelser i vores tankebølger, får hjernen forkert information ind og den sender som resultat forkerte beskeder ud, i form af elektriske og kemiske impulser eller hormoner. Vi mener at disse forstyrrelser fører til følelser som angst, fobier, depression, jalousi, stærk nervøsitet osv. og andre typer af irrationelle følelser.

 

I TFT går behandlingen ud på at finindstille disse fejlfrekvenser. Dette gør vi ved at stimulere punkter på dine energibaner, ved let fingerbankning.

Siden frekvensforstyrrelserne kun kommer frem når du tænker på en speciel måde, er det helt afgørende at du tænker på dit problem under behandlingen. Vi kan ikke fjerne noget som ikke er tilstede….. Det som skaber ubehaget er normalt kun tilstede når du mærker ubehaget.

 

Skeptisk?

EFT/TFT virker om du tror på det eller ej. Det er lige meget om du er verdens største skeptiker, der ikke forventer resultater. Det virker !

 

 

 

 

Metamedicinsk udredning/diagnose

EFT / TFT Tankefelt terapi

HeartMath terapi

Samtaleterapi

Matrix Reimprint

Livsvejledning

Parterapi

… og andre relevante værktøjer

 

EFT/TFT tankefeltterapi og metamedicin
EFT/TFT tankefeltterapi og metamedicin
EFT/TFT tankefeltterapi og metamedicin
EFT/TFT tankefeltterapi og metamedicin