IMMA META-Health Practitioner & EFT/TFT Terapeut John Rosenkilde

LifeGuides Klinikkerne, Ærtebjerggaard, Agerlandsvej 4, Gravlev, 8400 Ebeltoft. Tlf.: +45 5127 0999 Mail: john@metaterapeuten.dk

John Rosenkilde

IMMA META-Health Practitioner & EFT/TFT Terapeut

 

 

Klient feedback

 

Anbefaling

Jeg er en kvinde på 32 år som har været igennem en hård barndom med syge forældre og tab af begge forældre inden jeg blev 23 år. Jeg har sidste år oplevet min bedste veninde død af kræft og har nu haft 4 års hård kamp mod barnløshed.

 

De ting jeg har været igennem har krævet psykolog behandlinger, men det har aldrig rigtig givet mig ro i sindet, fået mig til at se lysere på hverdagen eller finde de positive ting der omgiver mig ved at tale med en psykolog. Jeg følte det som om der aldrig var tid nok, efter en time er det UD, og selvom man var fuldstændig opløst af gråd og lige havde fået åbnet op for de ting der virkeligt gjorde ondt, var tiden gået og man kunne gå igen og selv prøve at lappe såret sammen igen.

 

Så fik Jeg en tid hos John til 5 sessioner med tankefeltterapi og det var en fantastisk følelse, bare at få lov til at være og ikke blive skubbet ud efter en time men her fik jeg al den tid jeg havde brug for.

Selve behandlingen med at gå ind i de tanker der gør så ondt, i de erindringer som blokerer og smerter, i den del af min religion der har låst mig og arbejde med tingene derhjemme giver én en trygheds fornemmelse af at man er på den rigtige vej og John lige er ved siden af én hvis man har brug for ham. Det er han så også, for jeg har altid måtte skrive eller ringe til ham hvis jeg havde brug for råd og vejledning.

 

Jeg har aldrig prøvet noget lignende, som har givet mig så go en effekt, da jeg føler mig mere som et helt menneske nu, som har fundet ud af hvor de triste tanker kommer fra og hvorfor. Det der før var tungt og smertefuldt er nu vendt til forståelse og glæde.

 

Da jeg startede hos John var jeg en” perfekt skuespiller” som ofte ud af til var glad og så ud til at have et perfekt liv, men jeg græd dagligt og var gennemgående dybt ked af det. Jeg blev tit såret over andres udtalelser og ved at se deres lykke. Specielt kunne jeg ikke holde ud at høre om lykkelig graviditet og om børn.

Nu er der lys i hverdagen,og jeg er grundlæggende glad, har mere overskud også til at udvikle min forretning med nye samarbejdspartner, ideer osv, og er netop blevet godkendt til adoption.

 

Så jeg kan kun anbefale John til alle der har sjælesorg eller andre ting de kæmper med, som påvirker dit humør og gør dig nedtrykt, og dermed hindre dig i at se alle de smukke ting i livet som jo ofte er lige foran os alle på den ene eller anden måde.

Rigtig go fornøjelse.

Bodil Ipsen

 

Min erfaring med TFT

Jeg kontaktede TFT terapeut John Rosenkilde fordi jeg i dyb depression og voldsom ulykke var ved at gå helt i stykker, jeg kunne ikke acceptere at jeg som mor til 2 dejlige små piger ikke ønskede at leve længere. Jeg havde mistet modet.

 

Ved at gå ind i følelserne ved hjælp af TFT, i stedet for som ofte før at abstrahere. Og ved at anerkende mine angst felter og mine smerte øjeblikke blev jeg i stand til at takke for udfordringerne, og inderst inde opdagede jeg en følelse at alt var ok, alt var præcis som det skulle være.

Jo dybere jeg kom ind via TFT opdagede jeg at personer omkring mig også høstede af mit arbejde, svære problematikker blev løsnet og vi blev i stand til at kommunikere.

 

Jeg kom hurtigt i dybden med mine problemer ved at arbejde mig igennem smerten og angsten. Og ved hjælp af TFT, genfandt jeg livslysten og begyndte at leve igen. Mine børn fik deres Mor tilbage og jeg fik livet igen. Helt simpelt ved at stimulerer punkter på kroppens energibaner med let fingerbankning, efter bestemte mønstre, og samtidig koncentrerer mig om det psykiske ubehag.

 

Jeg vil varmt anbefale et hvert menneske at prøve TFT fordi jeg ved via erfaring at det virker og hjælper.

K. Lisa maj 2012

 

Kvinde 36 år

Jeg havde et problem med hårtab, som jeg havde en formodning om var forårsaget af en utrolig tristhed og sorg over at have mistet nogle vigtige familiemæssige værdier for et par år siden, som jeg blev ved med at køre rundt i, og som hver dag gjorde mig ked af det og særligt op til jul, hvor intet nogensinde bliver det samme som før, hvilket for mig var lig med det perfekte.

 

Jeg havde hørt om John Rosenkilde og TFT fra en anden af hans klienter.

John spurgte ind til problemet efter en længere indledende snak om diverse og fandt i løbet af ’sessionen’ frem til sagens kerne, som han endelig gjorde til noget meget konkret og målbart, og som egentlig kunne konkretiseres i nogle få, men meget rammende sætninger.

 

Han kørte nogle forløb med TFT, hvor han meget tålmodigt blev ved med at spørge ind til området for at finde præcis den rette formulering af problemet og få mig til at føle, hvad det egentlig drejede sig om.

I løbet af selve TFT-behandlingen kunne jeg mærke, at min problemstilling pludselig blev meget konkret og kom ned på jorden, hvor jeg indtil behandlingen i snart to år har haft den flyvende rundt i hovedet i cirkel nonstop. Det løsnede op for både tårer og følelser, hvad jeg egentlig selv var noget overrasket over, men der skete virkelig noget.

 

Når jeg gik igen havde jeg en oplevelse af at føle mig lettet og mere fri. En fornemmelse af at kunne se fremad og være mere værd i øvrigt. En afklarethed og et lysere sind og ikke den samme cirkel af tanker, som konstant havde kørt i hovedet.

så tak for det John...

Kommentar John Rosenkilde: "Efter 4 måneder var hendes hår kraftigt igen"

 

Kære John

Jeg vil gerne give dig en ordentlig tilbagemelding på forløbet hos dig.

Da jeg valgte dig, var det en mærkelig proces. Jeg var ikke i tvivl, men blev det alligevel hele tiden. Måske fordi jeg som regel ikke oplever at jeg træffer valg, men mere at tingene sker, uden at jeg helt er med.

 

Jeg har fået mange væsentlige indsigter via dig, og virksomme redskaber til at hjælpe mig selv. Du er utroligt nærværende og engageret, og jeg har hver gang lænet mig op ad en undren over, at du kan holde energien så længe.

Du er en stærk formidler, og noget af det, der gør dig til det, er for mig, at du også bringer dig selv i spil.

 

Jeg er sikker på at mit møde med dig betyder, at jeg er kommet tættere på at lære at bruge mig selv og mine muligheder bedre.

Jeg er også overbevist om at mine fødder vil få et bedre liv som mine. Det har de allerede, og det har været med dig som vejviser.

 

Du har været medvirkende til at jeg nu har tilmeldt mig grundkursus i metasundhed og vil uddanne mig til tankefeltterapeut.

Kh. Lene

(Smertefulde hammertæer - indstillet til operation, efter terapiforløb intet behov for operation...)

 

Jeg slap af med en fobi

Jeg kan anbefale at prøve en Tankefelts Terapeutisk behandling af John Rosenkilde.

Jeg havde problemer med sprøjter, kanyler og knive. Det har aldrig været nemt at få vaccinationer ved fx udenlandsrejser. Jeg blev ganske enkelt bange og kunne ikke kontrollere mine reaktioner, som desværre ofte har været uhensigtsmæssige og til tider direkte barnlige. Jeg kunne ikke gøre for det. Det kom bare over mig og reaktionen tog fuldstændig over, når nogen stod foran mig med en sprøjte, eller når nogen ved en fejl virkede truende med en kniv.

John Rosenkilde kurerede mig for dette traume ved på den blideste måde at guide mig igennem en forløsning ved hjælp af spørgsmål. Samtidig hermed tappede eller nærmest duppede John mig forskellige steder i ansigtet, på kravebenet og på hånden.

Jeg må indrømme, at Tankefelts Terapi er overbevisende. Behandlingen tog under en halv time og jeg slap af med en fobi, som var mere en 40 år gammel!

Med venlig hilsen

Karina Gadeberg Møller, Odder

 

MIN EGEN PTSD

Jeg har selv været på "tossekasse medicin" som jeg efter 3 måneder skyllede ud i toilettet, jeg fik tre dage hvor jeg rystede og havde ondt i hele kroppen og det føltes som knogler slog mod hinanden i en takt jeg ikke kunne følge, selvfølgelig var det fuldstændigt uansvarligt at stoppe sådan, lægen informerede mig om at jeg skulle have været 12 uger om at trappe ud af min medicin, og nej jeg har ikke fortrudt at jeg smed det væk ! Nu har jeg selv kontrol over min krop og det der er tilbage af min hjerne hvilket jeg håber at lære og leve med.

Jeg har været ved uduelige Psykologer som aldrig havde set en med krigstraumer, andre som vidste lidt om det men egentlig var ligeglad bare forsvaret betalte, det eneste jeg har kunne bruge var et forløb hos John Rosenkilde i Aarhus hvor han brugte TFT som Tanke Felt Terapi kaldes, han fik løst nogle af de svære ting som jeg havde med, blandt mine nærmeste som er mine forældre, det var dem der måtte stå model til mine vredes udbrud og min hidsighed...

Torben Lund (Veteran-soldat med PTSD)

 

Her er min oplevelse af din behandling!

Efter mange år at have arbejdet for forsvaret, med udsendelser til "spændende" steder i verden, hvor jeg har arbejdet under ekstremt fysisk og psykisk belastende

forhold! Havde jeg opbygget traumer og erindringer, som belastede mig i dagli-dagen, jeg havde når jeg fortalte om eller tænkte på mine oplevelser. Oplevede jeg at jeg kunne bryde ud i gråd eller knugen i maven og stor klump i halsen!

Efter 1 behandling og ved at bruge de teknikker du har lært mig oplever jeg stort set ingen ubehag længere!

Tak for din indsats!

Tom Vestager (Veteran-soldat med PTSD)

 

Udtalelse

Efter mange år både i terapi og som terapeut, var jeg kommet et punkt hvor jeg mødte gamle, negative mønstre som jeg tydelig kunde se ødelagde mig, min karriere og mine omgivelser.

Selv om jeg oprigtig tror på at en depression er en del af en helings proces og nødvendig for at komme videre, ja, den er en helt naturlig del af livet, så betyder ikke det at man skal klare det hele alene. Dermed startet jeg med at rydde op i den fysiske krop, dvs. jeg kom af med overvækst af candida/svampe og derefter lavet jeg en timeaftale hos John for at arbejde med problematikken følelsesmæssigt/psykisk.

Timen hos John var perfekt for mig og jeg kom igennem laget som hindret mig i at komme videre i min proces. Selvsagt var der mere at tage fat på i efterkant, men da jeg havde fået frigjort en del mere ressourcer, kunne jeg klare at tage fat på:

Både at lave et stykke arbejd som jeg var så tilfreds med at jeg kunne mærke at mit selvværd blev styrket. Helt ind til benet kunde jeg mærke noget jeg vil kalde som voksesmerte, og faktisk kan man tænke sig at de nye celler som kommer til i en sådan proces haver en helt anden karakter og fasthed.

Efter nogle måneder var jeg klar for en ny time hos John, det handler jo om at være i gang i en proces, Rom blev ikke bygget på en dag. Også denne gang dukket det noget op som jeg troede var bearbejdet og tilbagelagt. Sammen med John fik jeg nogle helt andre øjne på tingene, han viser en stor evne til å kunde vejlede på et personligt plan på en meget forløsende måde.

Jeg kan på det varmeste anbefale John som en professionel terapeut. Har du behov for en uddybende snak omkring dette, kan du give dit telefonnummer til John som vil bede mig om at ringe dig.

 

Hej John

... en kort "rapportering" af min opfattelse af forløbet.

Første session var primært koncentreret om teori - hvilket jeg vurderer, er en vigtig del af hele forløbet. Måske er teorien en stor mundfuld for mange - jeg er i hvert fald glad for, at jeg inden havde læst bøger som "Din intelligente krop" og "Det selvhelbredende menneske" .

Som udgangspunkt var min tilgang til forløbet - inden første session - at jeg

• Ville en forandring (målet: opløsning af blokeringer - grundlagt i tidlig barndom, forstærket i hele barndommen)

• Ville være åben og tillidsfuld, men også stille de spørgsmål, der for mig var vigtige.

• Ville deltage helt og fuldt, og bidrage med hvad det krævede fra min side.

Jeg oplevede forløbet som meget i tråd med de værdier, jeg skatter højest:

• Alt hænger sammen - en holistisk indgangsvinkel til tilværelsen

• Så lidt medicin som muligt

• Selv at tage ansvar - og selv være aktiv part i forløbet.

Jeg har oplevet forløbet som en dejlig (og i 2. session også hård) rejse, og fantastisk, at efter så kort tid, at kunne konstatere en så stor effekt.

Lige nu har jeg registreret

• Følelse af lethed

• Følelse af større glæde

• Mindre behov for kontrol

• Større forbindelse til kroppen

Tak John - fordi du har flyttet nogle tunge sten på min vej.

A. S. (Kvinde 63 år)

 

Indre grundfølelse fra stress og frustration til glæde og ro

Jeg fik lidt tilfældigt forvildet mig ind til et TFT-foredrag af John Rosenkilde på en messe. Selv om jeg opfatter mig selv som åben af sind, har jeg aldrig været specielt opsøgende på det alternative område. Men Johns budskaber fascinerede mig og virkede ... ja, som logik for perlehøns. Jeg opsøgte derfor John efterfølgende og fik en session på ½ times tid. Det overraskede mig, så vidt jeg kom omkring i de bekymringer, der tilsyneladende fyldte, og John fik meget klart sporet sig ind på et par centrale negative mantraer i mit liv - alt i mens han stimulerede forskellige punkter på ansigt og hænder. Jeg gik derfra med en boblende champagnefølelse i kroppen, og jeg fik et par teknikker med mig, som jeg har glæde af dagligt. Næste morgen, hjemme i hverdagen igen, 'bankede' jeg selv min hovedpine væk.

Men hvis det helt kort skal sige, hvad mit møde med John og TFT har gjort, så har det ændret min indre grundfølelse fra stress og frustration til glæde og ro. Så jeg er helt sikkert ikke færdig med TFT.

Merete, Fejø.

 

Kvinde 45 år - Sygeplejerske

Det var en god indsigt i dag...

Det er simpelthen de 2 grundlæggende kodninger der har styret mine relationer hele livet...

Der er noget at gøre nu...

(Mother Theresa Constellation + Freeze respons Constellation = lillehjernen)

 

Hej John

Jeg vil gerne sige dig mange tak for sidst. Jeg har det strålende og er meget taknemmelig for din hjælp.

Mvh Lene

(Kvinde 63 år - forløsning af traume med skyld og dødsangst efter voldsomt trafikuheld)

 

Det er godt og vigtigt arbejde

Kvinde 49 år

 

Kvinde 53 år

Glad, afslappet, smilende, let, åben...

Jeg tænkte på at det føles som mange penge... men det er jo faktisk utroligt meget billigt når man tænker på hvad man får!

 

 

 

Klientudtalelser

 

Her på siden har jeg indsat en række uddrag fra klientudtalelser, så du bedre har mulighed for at bedømme om du tror jeg kan hjælpe dig.

 

I sagens natur præsenteres udtalelserne med dyb diskretion, men jeg ved hvem de er.

 

Kvinde 26 år, psykolog

(Diverse betændelser, selvværd,

angst)

"Det har været underligt, at uanset hvad jeg havde af store problemer - fysisk eller psykisk - når jeg kom, så havde jeg det hver gang meget bedre efter at have været her …."

 

Kvinde 39 år, førtidspensionist

(Mindreværd, svigt, angst, selvhad og raseri)

"De her timer har godt nok gjort en forskel.

Jeg er faldet helt til ro... det er noget helt andet end det jeg har prøvet før... alt det crap jeg er blevet præsenteret for, som ikke har hjulpet noget som helst.

Det kan du godt klappe dig selv på skulderen over...

Jeg er så taknemmelig, så taknemmelig, nu kan jeg mærke der sker noget - tror på der er en fremtid, et liv."

 

Kvinde 29 år, psykolog

Tusind tak for sidst.

I udførte mirakler, og jeg er jer evigt taknemmelig!!

(Sclerosepatient)

 

Kvinde 62 år - pensioneret skolelærer

Det er utroligt som du engagerer dig - og som du kan holde styr på så mange bolde på én gang.

Det her havde jeg slet ikke forventet, jeg vidste slet ikke jeg havde brug for det...

Jeg har fået en helt ny indsigt i mig selv og den måde jeg reagerer på...

Tusinde tak...

 

Kvinde 33 år

Jeg sendte min mor ind til dig.

Jeg ved ikke hvor du har gemt hende - men det var en anden mor du sendte hjem til mig igen.

 

Kvinde 39 år

"Det er utroligt som det her har hjulpet mig.

Jeg troede jeg skulle sidde fast i det her resten af livet eller til jeg gav op...

Jeg havde givet op - har aldrig følt at jeg er blevet mødt - at jeg er blevet rummet og forstået af de psykologer og psykiatere jeg har haft... Jeg har givet op over for dem.

Her har jeg for første gang følt mig tryg og har kunnet åbne helt op og sige alt...

Jeg er så taknemmelig...."

 

Kvinde 62 år

En ting jeg gerne vil have at du skal vide er, at det rører mig meget dybt at du viser så stort et engagement og interesse for at jeg skal få det bedre... og at du bruger den tid der skal til. Tusinde tak for det.

 

Kvinde 30 år

"Før jeg kom til John, var jeg - grundet en dårlig barndom - en meget negativ person, der havde det med at gå i forsvarsposition ved det mindste. Ofte havde jeg også nemt ved at gå i 'offer-rollen', havde angst, og jeg var ikke i balance.

Mine sessions hos John har gjort mig til et meget positivt menneske, som ser muligheder og ikke begrænsninger. Jeg er blevet bevidst om, at jeg kan skabe mit eget liv, og at det kun er mig selv, der sætter begrænsninger. Jeg er i det store hele blevet meget mere sikker på mig selv og bedre til at vise, hvem jeg er. Jeg er desuden blevet bevidst om, at man selv bestemmer, hvem man er - og man kan alt."

 

Kvinde 23 år

Der er sket så meget. Da jeg kom her første gang var mit hoved og ansigt helt opsvulmet, føltes som en ballon... og alt flød sammen, jeg kunne ikke tænke klart og mit eksem kløede og var rødt - mest i ansigtet ... men også over hele kroppen... ellers var min hud tør og skællet og havde småsår... over det hele... det sved...

Nu har jeg det meget bedre... engang imellem klør det igen - men nu ved jeg hvad jeg skal gøre og jeg tapper hver dag...

 

Kvinde 62 år

Efter sidste session - en lille gave - et smukt hvidt stearinlys:

"Du får lige et lys som afslutning - fordi du har været et lys i vores families liv..."

 

Kvinde 49 år (Terapeut)

Tusinde tusinde tak. Hvor er du dygtig.

Jeg er så glad!

(Afklaring og forløsning af barndomstraumer med samtale, EFT og Matrix Reimprint)

 

Kvinde 62 år

Du er godt til at sætte dig ind i følelserne

- og skærer lige igennem til den egentlige kerne

Hvor får du det fra?

 

Kvinde 60 år Leder af væresteder (Terapeut, ansat v. VUC)

Tusinde tak, du er bare fantastisk!

(Præcisering af - og indsigt i allerede kendte behandlingsformers sammensætning (supervision))

 

Mand 35 år (Kropsterapeut)

Hold da op - det er noget af det vildeste jeg har oplevet - det havde jeg slet ikke set komme - der kom noget helt nyt op ... og ud. Og jeg har prøvet mange ting...

 

Kvinde 61 år

Jeg siger til folk; " Lige meget hvad du døjer med... så tag ned til de 2 mennesker (John Rosenkilde & Bianca Ganzhorn -Klinik for Biomedicin) - de gør folk raske..."

 

Mandlig forfatter

"Det er satme go´ terapi"

 

Kvinde 65 år - Heilpraktiker

Tusinde tak... og jeg vil altid være der for dig, hvis du får brug for det.

Det er utroligt det der er sket med mig. Som om over 60 års tyngde har forladt mig.

 

Kvinde 54 år

Det har været en stor oplevelse, at kunne sidde og fortælle om alt det der sidder fast og hvordan jeg har det - og der er en der er interesseret og lytter.

Det har jeg aldrig kunnet før - jeg har altid følt mig utryg... her er jeg tryg.

Det er en kæmpe lettelse.

 

Kvinde 50 år

Nu går jeg endelig ved John Rosenkilde og jeg er glad for du anbefalede mig ham selvom det tog lidt tid for mig om at tage mig sammen. Jeg hader at få rodet op og der skulle mod til.

 

Mand 65 år

Hvor er jeg let.

Min syn er meget bedre og klarere.

Nu skal jeg hjem og sove :-)

 

Foredragsfeedback

 

Hej John

Tusinde tak for et fremragende foredrag i aftes J. Du er jo helt fantastisk til at forklare sammenhænge :-)

Det bekræfter i bund og grund alt hvad jeg tror på, - dog har jeg først hørt om TFT for nylig. Det lyder, som om det er det, der kan gøre hele forskellen i mange henseender :-)

Kvinde 46 år

 

Mand 54 år

Jeg vil også gerne takke John for et forrygende foredrag som sætter nye tanker i gang og som jeg tror har meget fremtid for sig i behand-lingen af sygdomme og psykologiske sygdomme som allergi, angst og meget mere.

Kan varmt anbefales til alle at gå ind og høre om dette.

Et foredrag som varede i 3 timer men som holdt alle fastspændte og interesserede i hele perioden findes næsten ikke, men John formåede at gøre dette på sin meget dygtige og levende fortæller måde.

Tusinde tak for dette Jeg tapper stadig...

 

Kvinde 28 år

Tak for foredraget! Jeg havde det lidt ligesom da jeg startede på filosofistudiet; min lille verden blev pillet helt fra hinanden.

Nu skal det lige bundfælde sig. Virkeligt spændende og du er en voldsomt dygtig taler. Tak for det.

 

Kvinde 49 år

Jeg var til et SUPERLÆRERIGT foredrag i går hos Metamediciner og practitioner TFT/EFT terapeut John Rosenkilde. Sygdomme har fået en helt anden klang i mine ører, og især i forhold til diverse kræftsygdomme. Jeg vil påstå at det er et MUST for enhver kræftpatient at komme i behandling hos en metamediciner, TFT/EFT terapeut Det var en øjenåbner af de MEGASTORE

 

Kvinde 51 år

NØJ det var spændende i aftes. Tak skal du ha` John Du er superskarp til at gi din viden videre. Jeg sad flere gange helt ude på stolekanten, og ville spørge-spørge-spørge. Det var afslappende fordi du gav plads til alle os, selvom du havde en "linje" du gerne ville følge. Tror nok du holdt den ;-) jeg fik i hvert fald SÅ meget ny viden, at mit hoved flere gange føltes at det var ved at sprænges,,,,,,,,,,,men så var det jo godt vi lige tappede. Jeg gik hjem med store luftbobler i kroppen,,, det var en SKØN, LÆRERIG og GRINENDE aften, også tak til Mette for hendes lattervækkende kommentarer. En perfekt aften

 

Kvinde 67 år

Tak for et super godt foredrag - vanskeligt stof at formidle,

det gjorde du simpelthen exelent!!

Jeg ser frem til..... et sammen-hængende forløb.

(Erhvervspsykolog, coach og foredragsholder)